Edo

Ik studeerde in 1995 af aan de toneelschool Utrecht. Daarna ontwikkelde ik mij als acteur in het theater bij verschillende jeugdtheater gezelschappen en andere (volwassen) toneelgroepen. Tijdens die periode deed ik steeds meer televisie en film rolletjes en ging ik een cabaret avontuur aan. In 2001 was ik met mijn cabaret Rul winnaar van de Jury en de publieksprijs van het Leids Cabaretfestival. Daarna ging ik twee seizoenen met de Voorstelling Gehakt op tournee door het land. Ook ging ik toen veel meer als acteur voor films en televisie werken zoals bij de meidenserie Rozengeur &Wodkalime en als sidekick bij Paul de leeuw zijn show-programma Paul's angels. In de serie Toen was geluk heel gewoon heb ik ook 5 jaar mogen spelen.

Tegelijkertijd werd het tijd voor mijn eigen quizz en presenteerde ik de BNN Cashcab en daarna presenteerde ik bij omroep llink het programma Llinke soep.

Ook speelde ik in diverse films o.a. in de Griezelbus, Knetter, kabouter plop en de pinguïn en Dennis P. Waarin ik de titelrol speelde. In de jeugdserie Spanga's heb ik ook 3 jaar gespeeld. De laatste tijd speelde ik in de RTL telekids-serie "Het mysterie van…." En presenteerde ik het SBS autoprogramma Autoweek Bigboys. Ook op het gebied van schrijven had en heb ik het erg naar mijn zin. Ik heb collumns en restaurant recensies geschreven voor het tweewekelijkse tijdschrift NL30 en ik heb drie jaar lang kollumns/ revieuws geschreven voor de Nederlandse versie van het maandblad Top Gear. Daarna schreef ik voor Youngtimer magazine en voor Autoweek waar ik tegenwoordig video's bedenk, regisseer en presenteer voor de website: www.autoweek.nl

De afgelopen twee jaar en de komende jaren ben ik ook op tournee met cabaretvoorstellingen samen met Arie Koomen. "E&A toch voordeliger" en "E&A Pompen". Als je het allemaal precies wilt weten kun je mijn C.V. uitchecken.

Als je het allemaal precies wilt weten kun je mijn C.V. uitchecken.

Boeken

Bureau Grosfeld bv
Hof van Versailles 3
1064 NX Amsterdam

telefoon 020-4470218
fax 08-47394069

email contact@bureaugrosfeld.nl